SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Yağınözü Ortaokulu

BİR DÜNYA BİNBİR MOTİF (1 WORLD 1001 MOTIFS)

1 WORLD 1001 MOTIFS

01-06-2023

Okulumuzun ingilizce öğretmeni Sena Gümüş Yolcu tarafından yürütülen E-twinning projesi başlıyor.

Projemizin amacı, STEAM etkinlikleriyle birlikte içinde bulundukları toplumun farkına varmak, diller arası etkileşimleri araştırmak ve bu sonuçları yaratıcı ve sanatsal etkinliklerle göstermek (Snap words, LOGO vb.), düğün, halk oyunları, mimari yapılar ve yöresel şarkıları diğer kültürlerle paylaşmak, kendi yöresel yemeklerini tanıtmak, kendi yörelerine ait bir masalları, manileri, tekerlemeleri ve hikayeleri diğer yörelerle paylaşmak.

“1 WORLD 1001 MOTIFS”.

The aim of our project is to become aware of the society they live in with STEAM activities, to research the interactions between languages and to show these results with creative and artistic activities (Snap words, logo, etc.), to share weddings, folk dances, architectural structures and local songs with other cultures, to share their own local dishes. to introduce, to share a tale, poem, nursery rhyme and stories of their own region with other regions.

Yayın: 01.06.2023 - Güncelleme: 01.06.2023 13:36 - Görüntülenme: 132