SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Yağınözü Ortaokulu

Kas

2023-2024 Yıllı VEZİRKÖPRÜ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasına; öğrencilerimiz İbrahim Ali Muslu, Emre Demir, Mehmet Demir, Berkay Işıldak öğretmenimiz Murat Emre Esen rehberliğinde katıldı. Öğrencimiz İbrahim Ali Muslu 6 Tur sonrasında 4,5 puan alarak İlçe 2.si olmuştur. Elde ettiğimiz derecelerimiz ise şöyledir:

1. İbrahim Ali Muslu  - 2.
  2. Mehmet Demir - 8.
  3. Emre Demir - 11.
  4. Berkay Işıldak -13.

Öğrencilerimizi tebrik eder, okul müdürümüz Rüstem Kurnaz'a, Müdür yardımcımız Uğur Yılmaz'a, desteklerini esirgemeyen Yunus Tuncer Hocamıza ve rehberlik yapan öğretmenimiz Murat Emre Esen'e teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız ve 100. yılımız okulumuz öğrencilerinin hazırladığı etkinlikler ile coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

30 Eylül - 08 Ekim 2023 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kitap fuarına öğrencilerimizle gezi düzenledik. Gezi kapsamında Kitap Fuarı, Bandırma Vapuru ve Amazon Parkı ziyaretleri de gerçekleştirildi. Emeği geçen başta Halil Solmaz, Gülsevim Karagöz ve Büşra Kılıç öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Vezirköprü İlçe Müftülüğü tarafından Bağımlılıkla Mücadele Etme semineri verildi.

OKULUMUZ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI PROGRAMI KAPSAMINDA DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI

Eyl

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.